- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Hera | 250 |
| Mouka spaldova hladka | 250 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 300 |
| Jahody | 660 |
| Reveň | 764 |
Energetická hodnota celkem: 18124 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 184,
Sacharidy (g): 578,
SAFA (g): 88,
Cukry (g): 369,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1133 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 36.1, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 23.1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






